-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma netto
0,00 zł
Suma brutto
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma netto
0,00 zł
Suma brutto
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Kategorie
- Szukaj
-
Prasy do pizzy
Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczychod 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy ...
| Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
| Waga | 96 kg. |
21707.03
21707.03
21707.03
Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczychod 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy ...
| Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
| Waga | 96 kg. |
25082.15
25082.15
25082.15
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę, zaprojektowana z myślą o dużej produkcji podkładów do pizzy Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładó...
| Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
| Waga | 96 kg. |
25436.39
25436.39
25436.39
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę, zaprojektowana z myślą o dużej produkcji podkładów do pizzy Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładó...
| Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
| Waga | 96 kg. |
33455.99
33455.99
33455.99
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są...
| Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
| Waga | 96 kg. |
20536.07
20536.07
20536.07
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Prosta i precyzyjna regulacja...
| Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
| Waga | 127 kg. |
28329.35
28329.35
28329.35
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są...
| Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
| Waga | 96 kg. |
21982.55
21982.55
21982.55
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Prosta i precyzyjna regulacja...
| Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
| Waga | 127 kg. |
27748.79
27748.79
27748.79
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o33 cm
Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 250-270 g
Waga netto: 121 kg
| Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
16473.75
16473.75
16473.75
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o45 cm
Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 600-650 g
Waga netto: 163 kg
| Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
19680.91
19680.91
19680.91
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o50 cm
Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 700-750 g
Waga netto: 172 kg
| Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
22890.86
22890.86
22890.86