• Kategorie
  • Szukaj
  • Prasy do pizzy

Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczychod 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy ...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
21707.04
21707.04
szt. Do przechowalni
Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczychod 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy ...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
25082.16
25082.16
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę, zaprojektowana z myślą o dużej produkcji podkładów do pizzy Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładó...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
25436.40
25436.40
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę, zaprojektowana z myślą o dużej produkcji podkładów do pizzy Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładó...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
33456.00
33456.00
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
20536.08
20536.08
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Prosta i precyzyjna regulacja...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 127 kg.
28329.36
28329.36
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
21982.56
21982.56
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Prosta i precyzyjna regulacja...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 127 kg.
27748.80
27748.80
szt. Do przechowalni
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o33 cm Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 250-270 g Waga netto: 121 kg
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Mało
16923.74
16923.74
szt. Do przechowalni
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o45 cm Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 600-650 g Waga netto: 163 kg
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Mało
20218.95
20218.95
szt. Do przechowalni
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o50 cm Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 700-750 g Waga netto: 172 kg
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
23516.13
23516.13
szt. Do przechowalni