• Kategorie
  • Szukaj
  • Prasy do pizzy

Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczychod 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy ...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
21953.04
21953.04
szt. Do przechowalni
Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczychod 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy ...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
25347.84
25347.84
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę, zaprojektowana z myślą o dużej produkcji podkładów do pizzy Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładó...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
26154.72
26154.72
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę, zaprojektowana z myślą o dużej produkcji podkładów do pizzy Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładó...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
34597.44
34597.44
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
21185.52
21185.52
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Prosta i precyzyjna regulacja...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 127 kg.
29224.80
29224.80
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
22681.20
22681.20
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Prosta i precyzyjna regulacja...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 127 kg.
28634.40
28634.40
szt. Do przechowalni
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o33 cm Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 250-270 g Waga netto: 121 kg
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Mało
16923.95
16923.95
szt. Do przechowalni
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o45 cm Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 600-650 g Waga netto: 163 kg
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Mało
20219.20
20219.20
szt. Do przechowalni
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o50 cm Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 700-750 g Waga netto: 172 kg
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
23516.42
23516.42
szt. Do przechowalni