• Kategorie
  • Szukaj
  • Prasy do pizzy

Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczychod 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy ...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
21707.03
21707.03
szt. Do przechowalni
Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczychod 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy ...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
25082.15
25082.15
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę, zaprojektowana z myślą o dużej produkcji podkładów do pizzy Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładó...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
25436.39
25436.39
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę, zaprojektowana z myślą o dużej produkcji podkładów do pizzy Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładó...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
33455.99
33455.99
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
20536.07
20536.07
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Prosta i precyzyjna regulacja...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 127 kg.
28329.35
28329.35
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 96 kg.
21982.55
21982.55
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Prosta i precyzyjna regulacja...
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Waga 127 kg.
27748.79
27748.79
szt. Do przechowalni
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o33 cm Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 250-270 g Waga netto: 121 kg
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
16473.75
16473.75
szt. Do przechowalni
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o45 cm Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 600-650 g Waga netto: 163 kg
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
19680.91
19680.91
szt. Do przechowalni
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o50 cm Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 700-750 g Waga netto: 172 kg
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
22890.86
22890.86
szt. Do przechowalni