- Kategorie
- Szukaj
-
Prasy do pizzy
Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczychod 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy ...
Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
Waga | 96 kg. |
21707.04
21707.04
21707.04

Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczychod 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy ...
Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
Waga | 96 kg. |
25082.16
25082.16
25082.16

Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę, zaprojektowana z myślą o dużej produkcji podkładów do pizzy Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładó...
Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
Waga | 96 kg. |
25436.40
25436.40
25436.40

Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę, zaprojektowana z myślą o dużej produkcji podkładów do pizzy Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładó...
Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
Waga | 96 kg. |
33456.00
33456.00
33456.00

Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są...
Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
Waga | 96 kg. |
20536.08
20536.08
20536.08

Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Prosta i precyzyjna regulacja...
Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
Waga | 127 kg. |
28329.36
28329.36
28329.36

Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są...
Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
Waga | 96 kg. |
21982.56
21982.56
21982.56

Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Prosta i precyzyjna regulacja...
Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
Waga | 127 kg. |
27748.80
27748.80
27748.80

Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o33 cm
Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 250-270 g
Waga netto: 121 kg
Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
15993.94
15993.94
15993.94
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o45 cm
Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 600-650 g
Waga netto: 163 kg
Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
19108.10
19108.10
19108.10
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o50 cm
Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 700-750 g
Waga netto: 172 kg
Wysyłka w ciągu | 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie |
22224.13
22224.13
22224.13