• Kategorie
  • Prasa do ciasta do pizzy PR33 | podkład na pizzę z rantem Resto Quality

Symbol: PR33
Informacje o bezpieczeństwie Posiada oznaczenie CE (zgodność z normami UE).;https://restoquality.pl/pl/p/file/2d1b4f40bedc0a293a1cb8bd6be3b9b7/Instrukcja-obslugi-Resto-Quality-PR33.pdf
16 696,00 zł netto
20 536,08 zł brutto
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 96 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są z aluminum pokrytego specjalną, nieprzywierającą powłoką teflonową Prosta i precyzyjna regulacja grubości ciasta Łatwa w utrzymaniu czystości dzięki prostym powierzchniom, bez zakamarków Szybkie nagrzewanie Niezależne ustawienia temperatur płyty górnej i dolnej z oddzielnymi wyświetlaczami cyfrowymi i lampkami kontrolnymi Ruchoma osłona górnej płyty Prosta wymiana płyt teflonowych. dzięki zastosowaniu gwintowanych kołków Obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 470x590x830 Moc [kW]: 4,75 Zasilanie [V]: 400 Waga prasowanego ciasta [g]: 130-250 Max. średnica ciasta [mm]: 330 Waga [kg]: 96   Dlaczego warto wybrać prase do ciasta Resto Quality PR33?  Prasa znacznie przyspiesza i ułatwia pracę w pizzerii Pizza jest formowana według indywidualnych wymagań Wysokiej jakości urządzenie produkowane we Włoszech 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski     Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
25670.1
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.