• Kategorie
  • Szukaj
  • Rodzaj lokalu

Wykonany z aluminium Z długim uchwytem Nie można myć w zmywarkach
213.34
213.34
szt. Do przechowalni
Wykonany z melaminy Higieniczny, odporny na uderzenia Bardzo lekki  Odporność na temperaturę od -20°C do 70°C Nie można używać w kuchenkach mikrofalowych ...
64.29
64.29
szt. Do przechowalni
Wykonany z melaminy Higieniczny, odporny na uderzenia Bardzo lekki  Odporność na temperaturę od -20°C do 70°C Nie można używać w kuchenkach mikrofalowych ...
121.77
121.77
szt. Do przechowalni
Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczychod 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy ...
21707.03
21707.03
szt. Do przechowalni
Zanolli to włoska firma, która specjalizuje się w produkcji urządzeń piekarniczych i cukierniczychod 1952 roku, takich jak piece modułowe, piece do pizzy, czy prasy ...
25082.15
25082.15
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę, zaprojektowana z myślą o dużej produkcji podkładów do pizzy Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładó...
25436.39
25436.39
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę, zaprojektowana z myślą o dużej produkcji podkładów do pizzy Pozwala na uzyskanie do 400 jednakowych podkładó...
33455.99
33455.99
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są...
20536.07
20536.07
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Prosta i precyzyjna regulacja...
28329.35
28329.35
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Płyty dociskające wykonane są...
21982.55
21982.55
szt. Do przechowalni
Opis: Profesjonalna prasa do formowania ciasta na pizzę W zależności od modelu możliwość uzyskania ciasta tradycyjnego z rantem lub bez Prosta i precyzyjna regulacja...
27748.79
27748.79
szt. Do przechowalni
Do formowania surowych podkładów do pizzy o maks. średnicy o33 cm Maks. gramatura ciasta przed rozwałkowaniem: 250-270 g Waga netto: 121 kg
16473.75
16473.75
szt. Do przechowalni