• Kategorie
  • Wałkowarka piekarnicza do ciasta RQSM-550 | kruchego | francuskiego | taśma 500 mm | 2610x1070x890 mm Resto Quality

Symbol: RQSM-550
Informacje o bezpieczeństwie https://restoquality.pl/pl/p/file/6ace831bd1894375d8bf9fe057416c28/Instrukcja-Obslugi-Walkownica-Wolnostojaca-RQ.pdf
19 480,00 zł netto
23 960,40 zł brutto
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Mało
Waga 210 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Profesjonalna nastawna wałkowarka taśmowa, idealna do dla cukierni, piekarni, restauracji Nadaje się do wałkowania ciasta na pierogi, francuskiego, kruchego i innych Urządzenie nie „męczy" ciasta, czyli nie niszczy jego struktury w trakcie wałkowania Prosta obsługa kierunku przesuwu taśmy za pomocą przycisków oraz dźwigni Wygodna precyzyjna regulacja grubości wałkowanego ciasta za pomocą dźwigni sterującej w zakresie od 1 do 35 mm Solidna i wytrzymała konstrukcja Taśma o szerokości 500 mm i długości 2020 mm Pojemnik na mąkę w łatwo dostępnym miejscu Wyłącznik bezpieczeństwa Pokrywa bezpieczeństwa, która wyłącza pracę urządzenia po uniesieniu Wałek do ciasta z wysokiej jakości tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością Pedał sterujący w standardzie Urządzenie bardzo prosto wyczyścić przez możliwość łatwego demontażu elementów wałkownicy     Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne po rozłożeniu [mm]: 2610x1070x890 Moc [kW]: 0,75 Szerokość taśmy roboczej [mm]: 500 Długość taśmy roboczej [mm]: 2020 Zakres regulacji [mm]: 1-35 Zasilanie [V]: 230 Waga [kg]: 210     Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
23960,4
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.