• Kategorie
  • Temperówka do czekolady | wolnostojąca | zbiornik 24 kg | 3 kW | 230V | 620x900x1540 mm | CHOCOTEMPER24 Resto Quality

Symbol: CHOCOTEMPER24
Informacje o bezpieczeństwie Posiada oznaczenie CE (zgodność z normami UE).
57209.76
57209.76
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 1 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Profesjonalna i innowacyjna włoska temperówka do czekolady Urządzenie pozwala na szybkie topienie i temperowanie czekolady, zapewniając jej stały przepływ i krystalizację podczas całego procesu Czekolada podgrzewana jest w zbiorniku o pojemności 24 kg, następnie jest chłodzona w ślimaku za pomocą czynnika chłodniczego Doskonale sprawdzi się w małych i średnich cukierniach i pracowniach czekoladowych, lodziarniach, hotelach czy restauracjach Temperówka posiada dwa osobne mocne i wydajne silniki, zasilające pracę mieszadła i ślimaka Silnik przekładni ślimakowej posiada funkcję rewersu Wyjmowany ślimak ze stali nierdzewnej ułatwia czyszczenia urządzenia i pozwala na szybką wymianę czekolady Temperówka posiada intuicyjny i funkcjonalny dotykowy panel z możliwością programowania Funkcja automatycznego dozowania odpowiedniej ilości czekolady Urządzenie posiada tryb nocny Solidna i trwała obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej Urządzenie jest proste w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości W standardzie pedał do sterowania przepływem czekolady Wyposażona w 4 antypoślizgowe nóżki Podgrzewany elektrycznie stół wibracyjny do form - za dopłatą   Wyposażenie dodatkowe: RQ14.1.VT24 - podgrzewany elektrycznie stół wibracyjny   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 620x900x1540 Pojemność zbiornika [kg]: 24 Moc [kW]: 3 Zasilanie [V]: 230 Waga [kg]: 185  Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
71512.2
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie