• Kategorie
  • Szafa mroźnicza RQSEGM 700 L | GN 2/1 | stal z powłoką aluminiowo-cynkową | drzwi lewe | 700 l | 693x826x2008 mm Resto Quality

Symbol: RQSEGM 700 L
8029.44
8029.44
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 70 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Szafa mroźnicza 1-drzwiowa w standardzie GN 2/1 Obudowa wykonana jest ze stali z powłoką aluminiowo-cynkową, co podwyższa odporność na korozję Regulacja temperatury za pomocą cyfrowego sterownika Wymuszony obieg powietrza z parownikiem z powłoką antykorozyjną zapewnia równomierny rozkład temperatury wewnątrz urządzenia Bardzo dobra izolacja termiczna o grubości 50 mm i wysokiej gęstości 40 kg/m3, wolna od CFC Drzwi z wbudowanym plastikowym ergonomicznym uchwytem Automatyczne zamykanie drzwi przy otwarciu poniżej kąta 90° Maksymalny kąt otwierania drzwi 120° Wyposażona w wyłącznik stykowy, który wyłącza wentylator po otwarciu drzwi, co zapobiega utracie zimna i wpływa na mniejsze zużycie energii Automatyczne odparowanie skroplin Nóżki ze stali nierdzewnej, regulowane na wysokość w zakresie 125 - 200 mm Wyposażona w 3 półki epoksydowe w standardzie GN 2/1 Możliwość regulacji wysokości półek na 18 poziomach Maksymalne obciążenie półek 30 kg Magnetyczna uszczelka drzwi z możliwością demontażu, ułatwia utrzymanie szafy w czystości Komora szafy z zaokrąglonymi krawędziami, dno z jednego arkusza blachy oraz otwór odpływu w dolnym panelu zapewniają łatwe czyszczenie i zapobiegają nagromadzaniu się zanieczyszczeń IV klasa klimatyczna   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 693x826x2008 Pojemność [l]: 700 Czynnik chłodzenia: R290 Zakres temperatury [°C]: -17 do -21 Moc [kW]: 0,7 Roczne zużycie energii [kWh]: 2179 Zasilanie [V]: 230  Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie