• Kategorie
  • Szafa chłodnicza piekarnicza AFLV/40 | chłodniczo-fermentacyjna | 40x 600x400 | 900l | -10°C/+35°C Gemm

Symbol: AFLV/40
45500.16
45500.16
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 1 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Szafa chłodniczo-fermentacyjna zaprojektowana z myślą o profesjonalnej cukierni, piekarni i pizzerii Umożliwia precyzyjne zarządzaniem cyklem wstrzymania wzrostu, przechowywania, regenerowania i rozrostu ciasta, kontrolowanie temperatury, poziomu wilgotności, czasu trwania poszczególnych cykli 5-calowy dotykowy panel sterowania z możliwością zapisania 100 programów (w tym 10 szybkiego dostępu) w 7 językach Generator pary umożliwiający utrzymywanie wilgotności na poziomie 60-90% Funkcja opóźnienia pieczenia, które utrzymuje w odpowiednich warunkach rozrośnięte ciasto przed pieczeniem Poziom wilgotności w komorze można kontrolować i regulować przez panel sterowania Kontrola wilgotności za pomocą sondy elektronicznej Możliwość regulacji temperatury w zakresie -10°C +35°C W całości wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304 18/10 i z izolacją z poliuretanu o wysokiej gęstości o grubości 75 mm Wytłoczone dno z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiają czyszczenia Kanały powietrzne zapewniają równomierną cyrkulację powietrza "Delikatny" system chłodzenia z pośrednim obiegiem powietrza Możliwość regulacji prędkości wentylatora Automatyczny system odszraniania, automatyczne usuwanie wody kondensatu Klasa klimatyczna 5 Wejście USB W zestawie 20 prowadnic na blachy 600x400 Możliwość regulacji wysokości prowadnic - 74 zaczepy na prowadnice w odległości co 16,5 mm Blachy 600x400 nie znajdują się w zestawie   Parametry techniczne: Wymiary [mm]: 790x1080x2140 Pojemność: 40x 600x400 lub 20x 600x800 Pojemność [l]: 900 Zakres temperatur [°C]: od -10 do +35 Moc urządzenia [kW]: 1,78 Moc chłodnicza [kW]: 1,06 Czynnik chłodniczy: R290 Zasilane [V]: 230 Kontrola wilgotności: TAK Klasa klimatyczna: 5    
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie