• Kategorie
  • Piec elektryczny piekarniczy modułowy szamotowy | 8x600x400 | BAKE 66 Resto Quality

Symbol: BAKE 66
21903.84
21903.84
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 220 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Modułowy, szamotowy piec piekarniczy dedykowany do wyrobów cukierniczo-piekarniczych Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy Prosty i wygodny manualny panel sterowania Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze Niezależne termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory Duże okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia Wewnętrzne oświetlenie komory Wentylowane płyty szamotowe Hartowane szkło Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca Front pieca wykonany ze stali nierdzewnej, a obudowa ze stali malowanej proszkowo Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną Możliwość dokupienia okapu i komory wzrostowej Możliwość dokupienia podstawy z zamontowanymi kółkami (do wysokości podstawy, należy doliczyć wysokość kółek wynoszącą 14 cm) Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki Możliwość zakupu pieca z elektronicznym panelem sterowania (model BAKE D)   Parametry techniczne: Wymiary wewnętrzne [mm]: 830x1240x180 (x2) Wymiary zewnętrzne [mm]:1130x1400x750 Ilość komór: 2 Moc [kW]: 20,4 Zasilanie [V]: 400 Temperatura [°C]: 50-400 Waga [kg]: 225 Pojemność pizz: 12x 40 cm Ilość blach 60x40 cm: 4+4   Wyposażenie dodatkowe: Okap KT 6/66 Podstawa pod piec ST 6/66 Górna płyta szamotowa MOD. 66 R możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto   Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 66 ? W pełni profesjonalny piec do cukierni/piekarni wyprodukowany we Włoszech Możliwość piętrowania pieca w moduły Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca Komora o wysokości 18 cm - idealna do wypieku pizzy Temperatura maksymalna to aż 400°C Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski       Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie