• Kategorie
  • Piec elektryczny modułowy do pizzy szamotowy | szeroki | 6x36 | 2x600x400 | BAKE 6/L TS Resto Quality

Symbol: BAKE 6/L TS
19345.44
19345.44
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 1 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Profesjonalny piec modułowy włoskiej produkcji, znajdzie idealne zastosowanie w piekarniach, cukierniach, czy pizzeriach Elektroniczny, intuicyjny panel sterowania z dotykowym 5-calowym wyświetlaczem umożliwia wygodne i precyzyjne sterowanie ustawieniami pieca Komora o wysokości 14 cm - idealna do wypieku pizzy Wyższa efektywność energetyczna dzięki wysokiej jakości izolacji Tryb energooszczędny efektywnie zmniejsza zużycie energii, podczas przerwy w pracy pieca Funkcja Power Boost odpowiada za szybsze nagrzanie komory pieca Czasowe programowanie startu urządzenia Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze Regulacja temperatury do 500°C Niezależne, sterowane elektronicznie termostaty do regulacji grzałek górnych i dolnych Płyta szamotowa umieszczona w dolnej części komory Szerokie okno rewizyjne umożliwiające kontrole procesu pieczenia, wykonane ze specjalnego szkła hartowanego zmniejszającego utratę ciepła Profesjonalne sprężynowe zawiasy drzwi Wytrzymały oraz wygodny uchwyt drzwi Wewnętrzne oświetlenie komory Wentylowane płyty szamotowe Solidna, wzmocniona i trwała konstrukcja pieca Front i obudowa pieca wykonana ze stali nierdzewnej Możliwość wyposażenia w płytę szamotową górną (lub na zamówienie wyłożenie góry komory pieca blachą - dla wypieków w formach) Możliwość dokupienia podstawy z zamontowanymi kółkami (do wysokości podstawy, należy doliczyć wysokość kółek wynoszącą 14 cm)   Parametry techniczne: Wymiary wewnętrzne [mm]: 1080x720x140 Wymiary zewnętrzne [mm]: 1540x985x410 Ilość komór: 1 Moc [kW]: 9,2 Zasilanie [V]: 400 Temperatura [°C]: 50-500 Waga [kg]: 108 Pojemność pizz: 6x 36 cm Ilość blach 60x40 cm: 2   Wyposażenie dodatkowe: ST 6L/66L- Podstawa pod piec z regulowaną wysokością 85/90/95 cm MOD. TS 6L R - Górna płyta szamotowa CT 6L-66L - Komora wzrostowa KTS 6L - Okap z wentylatorem wyciągowym Możliwość zamontowania kabla 3m z wtyczką 16/32 A - 150 zł netto     Dlaczego warto wybrać piec modułowy Resto Quality BAKE 6L TS? W pełni profesjonalny piec do pizzerii wyprodukowany we Włoszech Możliwość piętrowania pieca w moduły Niezależne sterowanie grzałkami w dolnej i górnej części komory pieca Wyposażony w precyzyjny, elektroniczny dotykowy panel sterowania Temperatura maksymalna to aż 500°C Możliwość wyposażenia pieca również w górną płytę szamotową dla osiągnięcia większej równomierności wypieku 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski   Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie