• Kategorie
  • Piec do pizzy neapolitańskiej | elektryczny | komora rozrostu | okap | 6x30 cm | 515 °C | 550 6C Resto Quality

Symbol: 550 6C
63969.84
63969.84
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 565 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Duża moc Każdy właściciel chce dla swojej pizzerii tego, co najlepsze. Dokładnie przestudiowaliśmy i opracowaliśmy idealny piec elektryczny, który jest w stanie upiec słynną pizzę w stylu neapolitańskim, uznaną przez UNESCO za kulturowe dziedzictwo ludzkości w zaledwie 90 sekund   Włoski styl Estetyka odgrywa fundamentalną rolę w każdej pizzerii. Niepowtarzalny design modelu 550 idealnie pasuję do każdej pizzerii, zachowując tradycyjny włoski styl i wychodząc naprzeciw potrzebom dzisiejszych klientów    Panel dotykowy Najnowsza generacja 5-calowego ekranu dotykowego pozwala na doskonałe sterowanie wszystkimi funkcjami pieca Inteligentny system zarządzania ciepłem Łatwy w użyciu  Timer zintegrowanym z ekranem dotykowym Możliwość ustawienia maksymalnej temperatury 515 °C   Garownia w kontrolowanej temperaturze Regulowana temperatura: od 20°C do 60 °C System oświetlenia komory LED Cztery kółka, dwa skrętne z hamulcami   Sprawniejsza obsługa Model 550 jest wyposażony w mikroprocesor zarządzający wszystkimi funkcjami pieca. Zastosowanie elektroniki najnowszej generacji pozwala na stałą kontrolę temperatury w komorze. Ponadto, dzięki inteligentnemu systemowi zarządzania ciepłem, 550 jest w stanie wykryć wszelkie zimne strefy w komorze i dostosować moc, aby osiągnąć optymalną temperaturę   Akcesoria Piec wyposażony jest w innowacyjny okap. Rewolucyjny system zasysa dym utrzymując stałą temperaturę wewnątrz komory bez tworzenia zimnych lub gorących stref. Podświetlany diodami LED i sterowany za pomocą ekranu dotykowego Garownia z kontrolowaną temperaturą osiąga maksymalnie 60°C .Posiada oświetlenie komory LED i szklane drzwi umożliwiające stałą kontrolę   Opis: Profesjonalny piec umożliwiający przygotowanie pizzy neapolitańskiej Połączenie klasycznego tradycyjnego włoskiego wyglądu z nowoczesną i zaawansowaną technologią profesjonalnych pieców elektrycznych Zwiększona izolacja dla oszczędności energii Równomierne i jednolite wypiekanie pizzy w całej komorze Nowoczesny design Wewnętrzne oświetlenie komory SZP Smart Zone Power innowacyjny system grzewczy zmniejsza zużycie energii do 20% w porównaniu do innych pieców dostępnych na rynku Komora w pełni wyłożona kamieniem szamotowym Dolna płyta szamotowa o grubości 5 cm Dolna płyta pokryta jest kamieniem szamotowym włoskiej produkcji typu Bisquit i płytą Activestone. Połączenie te gwarantuje równomierny wypiek i szybkie rozgrzewanie pieca w krótkim czasie System grzewczy Activestone zmniejsza czas nagrzewania się pieca o ok. 50% i zużycie energii do 25%, tym samym skracając czas pieczenia i podtrzymywanie temperatury potraw o 25% Prosty w użytkowaniu i efektywny w działaniu Wyposażony w 5-calowy wyświetlacz dotykowy System zamykania z technologią cool-touch, która umożliwia nagrzanie pieca bez utraty ciepła Blat roboczy wykonany z kamienia naturalnego przeznaczonego do kontaktu z żywnością Model 550 jest sprzedawany i wysyłany wyłącznie jako jeden element, składający się z garowni, pieca i okapu. Poszczególne elementy nie mogą być zamawiane i wysyłane oddzielnie     Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 1180x1725x1825 Wymiary wewnętrzne [mm]: 750x1050x200 Wysokość komory [mm]: 200 Pojemność pizz: 6x30 cm Pojemność garownika: 10x600x400 mm Moc [kW]: 16,4 Zasilanie [V]: 400 Temperatura maksymalna [°C]: 515 Waga [kg]: 565   Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie