• Kategorie
  • Piec do pizzy elektryczny Cuppone Michelangelo | dwukomorowy | panel dotykowy | 4+4x35 | ML435/2 TS Cuppone

Symbol: ML435/2 TS
39173.04
39173.04
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 324 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Cuppone włoska jakość od 1963 roku Cuppone to włoski producent działający na rynku gastronomicznym od ponad 60 lat, specjalizujący się w produkcji pieców do pizzerii, piekarni, restauracji. Rzetelna praca, precyzja i przykładanie wagi do najwyższej jakości wykonania sprawiły, że Cuppone jest obecnie światowym liderem w produkcji pieców gastronomicznych. Aby zagwarantować doskonałą jakość produktu, rodzina Cuppone zdecydowała się na opracowanie wszystkich etapów produkcji we własnym zakresie - na powierzchni około 5000 metrów kwadratowych od projektowania po obróbkę i montaż gotowego urządzenia Trzonem firmy jest dział badań i inżynierii, w którym dzięki doskonałej pracy zespołowej powstają nowe piece i zaawansowane projekty, a produkty są testowane we współpracy z profesjonalistami z branży, aby zaspokoić wszystkie potrzeby rynku, od małych sklepów po duże sieci   Opis: Elektryczny włoski piec do pizzy Cuppone Michelangelo, który idealnie nadaje się do wypieku różnego rodzaju pizzy Komora wyłożona jest płytą z kordierytu, który bardzo dobrze absorbuje i równomiernie rozprowadza ciepło oraz zapewnia doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą. Dzięki temu ciasto jest idealnie wypieczone Możliwość regulacji mocy grzałek od 0 % do 100 % Wyposażony w prosty w obsłudze dotykowy panel sterowania z możliwością zapisania do 99 programów Tygodniowy program włączania/wyłączania Funkcja Agenda - możliwość ustawienia do 10 przypomnień, które będą wyświetlane na ekranie Funkcja pirolizy (samoczyszcząca), która podgrzewa piec do bardzo wysokiej temperatury, spalając resztki jedzenia i tłuszczu na popiół, który można łatwo usunąć Funkcja oszczędzania energii Zintegrowany system odzyskiwania ciepła w komorze gotowania - nadmiar ciepła zgromadzony pod kamieniem jest odprowadzany do komory w celu oszczędzania energii Wskaźnik temperatury umożliwiający podgląd i kontrolę wypieku Oświetlenie halogenowe montowane jest we wnęce, dzięki czemu nie zmniejsza się powierzchnia robocza i jest zabezpieczone przed uszkodzeniami Przeszklone okno wizyjne z podwójną szybą hartowaną umożliwia kontrolę procesu pieczenia Drzwiczki i komora pieca wykonane ze stali nierdzewnej System otwierania i zamykania z sprężyną kompresyjną. Mechanizm ten umożliwia łatwe i bezpieczne otwieranie oraz zamykanie drzwi pieca Uszczelnienie termiczne między drzwiami a komorą pieczenia Doskonała izolacja komory pozwalająca na maksymalizację produkcji przy równoczesnej oszczędności energii Elektronicznie regulowany poziom wilgotności w komorze Termostat bezpieczeństwa Izolacja z wełny mineralnej Wentylator chłodzący Sygnał dźwiękowy zakończenia pieczenia Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki   Wyposażenie opcjonalne: KML435 NT - Okap do pieca bez wyciągu Michelangelo ML435/1 CD, ML435/1 TS, ML435/2 CD, ML435/2 TS KML435 AS - Okap do pieca z pięciobiegowym wentylatorem wyciągowym Michelangelo ML435/1 CD, ML435/1 TS, ML435/2 CD, ML435/2 TS SML 435/2 - Podstawa pod piec Michelangelo bez kółek ML435/2 CD, ML435/2 TS RS - Kółka do podstawy Wzmocnione grzałki   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 1190x1100x780 Wymiary komory [mm]: 720x720x140 Ilość komór: 2 Pojemność pizz Ø 35 cm: 4+4 Pojemność pizz Ø 50 cm: 1+1 Pojemność blach 400x600: 1+1 Moc [kW]: 5,8 + 5,8 Zasilanie [V]: 400 Temperatura maksymalna [°C]: 450 Waga [kg]: 324       Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie