• Kategorie
  • Piec do pizzy elektryczny Cuppone Donatello | dwukomorowy | panel cyfrowy | 6+6x35 | DN635/2 CD Cuppone

Symbol: DN635/2 CD
29805.36
29805.36
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 356 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Cuppone włoska jakość od 1963 roku Cuppone to włoski producent działający na rynku gastronomicznym od ponad 60 lat, specjalizujący się w produkcji pieców do pizzerii, piekarni, restauracji. Rzetelna praca, precyzja i przykładanie wagi do najwyższej jakości wykonania sprawiły, że Cuppone jest obecnie światowym liderem w produkcji pieców gastronomicznych. Aby zagwarantować doskonałą jakość produktu, rodzina Cuppone zdecydowała się na opracowanie wszystkich etapów produkcji we własnym zakresie - na powierzchni około 5000 metrów kwadratowych od projektowania po obróbkę i montaż gotowego urządzenia Trzonem firmy jest dział badań i inżynierii, w którym dzięki doskonałej pracy zespołowej powstają nowe piece i zaawansowane projekty, a produkty są testowane we współpracy z profesjonalistami z branży, aby zaspokoić wszystkie potrzeby rynku, od małych sklepów po duże sieci   Opis: Elektryczny włoski piec do pizzy Cuppone Donatello, który idealnie nadaje się do wypieku różnego rodzaju pizzy Komora wyłożona jest płytą z kordierytu, który bardzo dobrze absorbuje i równomiernie rozprowadza ciepło oraz zapewnia doskonałą cyrkulację powietrza pod pizzą. Dzięki temu ciasto jest idealnie wypieczone Precyzyjna kontrola ciepła poprzez elektroniczną regulację temperatury, oraz oddzielne, niezależne sterowanie górnymi i dolnymi grzałkami Możliwość regulacji mocy grzałek na 3 poziomach: 0 / MIN / MAX = 0% / 33% / 100% Intuicyjne sterowanie za pomocą cyfrowego wyświetlacza z przyciskami Zintegrowany system odzyskiwania ciepła w komorze gotowania - nadmiar ciepła zgromadzony pod kamieniem jest odprowadzany do komory w celu oszczędzania energii Dźwignia regulująca poziom wilgotności w komorze Wskaźnik temperatury umożliwiający podgląd i kontrolę wypieku Przeszklone okno wizyjne umożliwia kontrolę procesu pieczenia Drzwiczki i komora pieca wykonane ze stali nierdzewnej Uszczelnienie termiczne między drzwiami a komorą pieczenia Oświetlenie halogenowe Doskonała izolacja komory pozwalająca na maksymalizację produkcji przy równoczesnej oszczędności energii Izolacja z wełny mineralnej Termostat bezpieczeństwa Wentylator chłodzący Sygnał dźwiękowy zakończenia pieczenia Urządzenie dostarczane jest bez kabla i wtyczki   Wyposażenie opcjonalne: KDN635 NT - Okap do pieca bez wyciągu Donatello DN635/1 D, DN635/1 CD, DN635/2 D, DN635/2 CD KDN635 AS - Okap do pieca z pięciobiegowym wentylatorem wyciągowym Donatello DN635/1 D, DN635/1 CD, DN635/2 D, DN635/2 CD SDN 635/2 - Podstawa pod piec Donatello bez kółek DN635/2 D, DN635/2 CD RS - Kółka do podstawy PS - Wycięcie w podstawie otworu pod mikser   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 1150x1420x780 Wymiary komory [mm]: 720x1080x140 Ilość komór: 2 Pojemność pizz Ø 35 cm: 6+6 Pojemność pizz Ø 50 cm: 2+2 Pojemność blach 400x600: 2+2 Moc [kW]: 8,4 + 8,4 Zasilanie [V]: 400 Temperatura maksymalna [°C]: 450 Waga [kg]: 356       Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie