• Kategorie
  • Nóż japoński Deba, HENDI, (L)275mm

Symbol: 845097
126.93
126.93
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Duża dostępność

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Nóż japoński Deba firmy HENDI to tradycyjny nóż używany przez szefów do przygotowania całej ryby - od oczyszczania, po porcjowanie. Jego grubość sprawia, że jest idealny do filetowania ryb, przecinania rybich kręgosłupów, usuwania chrząstek płetw, czy cięcia na plastry delikatnych owoców morza. Nóż Deba może być również stosowany do przygotowywania drobiu lub innego rodzaju mięsa z niewielkimi kośćmi i ścięgnami.

Ostrzony jednostronnie.

Klinga zwężająca się ku dołowi.

Idealna do filetowania i krojenia drobiu, ryb, owoców morza, a także usuwania kości z delikatnego mięsa.

grubość:
3
długość ostrza:
150
długość:
275
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie