• Kategorie
  • Nadziewarka hydrauliczna do kiełbas | pozioma | 0,56 kW | 30 l | 400V | IS 30 IDR Resto Quality

Symbol: IS 30 IDR
26135.04
26135.04
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 1 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Profesjonalna włoska pozioma nadziewarka hydrauliczna do kiełbas, parówek, kabanosów Mechanizm hydrauliczny pozwala na szybką i wydajną produkcję kiełbas, mięsa, wędlin Idealnie sprawdzi się w masowych produkcjach przemysłowych, masarniach, zakładach spożywczych, restauracjach czy cateringach Mięso nadziewane jest za pomocą tłoka i lejków o różnych rozmiarach Tłoki z zaworem odpowietrzającym farsz, pozwalające na wyrób o idealnym uformowaniu bez pęcherzyków powietrza Bieg wsteczny nadziewarki zapobiega przepełnianiu się urządzeniu po zatrzymaniu pracy silnika Prosta obsługa za pomocą pokrętła Urządzenie wyposażone w pedał W zestawie komplet 3 polietylenowych lejków o średnicy 10, 18 i 25 mm Opcjonalnie możliwe jest zamówienie lejków ze stali nierdzewnej o średnicy 16, 20, 28 i 38 mm - za dopłatą Wytrzymała konstrukcja wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 304 Cylinder z osłoną zabezpieczającą, wykonany ze stali nierdzewnej 18/8, bez krawędzi wewnątrz i spoin Maszyna jest prosta w obsłudze i czyszczeniu Opcjonalnie możliwość zakupienia podstawy ze stali nierdzewnej na kółkach do nadziewarki - za dopłatą   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 360x1605x400 Pojemność cylindra [l]: 30 Długość cylindra [mm]: 600 Średnica cylindra [mm]: 260 Skok tłoka [mm]: 640 Min. prędkość tłoka w przód : 4' 10" Maks. prędkość tłoka w przód: 60" Prędkość tłoka na biegu wstecznym: 30" Średnice lejków [mm]: 10-18-25 Zasilanie [V]: 400 Moc [kW]: 0,56 Waga [kg]: 111  Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie