• Kategorie
  • Miesiarka spiralna do ciasta | ze stałym hakiem i dzieżą | RQB50 2V | 50 l | 400V | 2 prędkości Resto Quality

Symbol: RQBT50 2V
7616.16
7616.16
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 109 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Mikser spiralny z niepodnoszonym hakiem i nie wyjmowaną dzieżą jest idealnym rozwiązaniem dla pizzerii, piekarni, pierogarni oraz restauracji, gdzie niezawodność i wydajność są kluczowe Materiały najwyższej jakości: Wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są z najwyższej jakości stali nierdzewnej, co gwarantuje higienę i trwałość Solidna konstrukcja: Stabilna budowa oraz solidna, wytrzymała obudowa zapewniają długotrwałe i niezawodne użytkowanie Bezpieczeństwo: Miesiarki wyposażone są w ochronną osłonę ze stali nierdzewnej, która zapewnia bezpieczeństwo pracy. Urządzenie automatycznie zatrzymuje pracę po uniesieniu osłony zabezpieczającej Silnik: Mocny i niezawodny silnik z napędem łańcuchowym oraz przekładnia pracująca w kąpieli olejowej zapewniają niezawodną i efektywną pracę urządzenia Cicha praca: Dzięki zaawansowanej konstrukcji napędu oraz pracy silnika w kąpieli olejowej, miesiarki działają wyjątkowo cicho, co znacząco podnosi komfort pracy w kuchni Wygoda użytkowania: Miesiarki wyposażone są w timer, co pozwala na precyzyjne kontrolowanie czasu pracy oraz w kółka do samodzielnego montażu, co zapewnia łatwe przemieszczanie i stabilność urządzenia podczas pracy Prędkość: dwie prędkości obrotowe, umożliwiają dopasowanie tempa mieszania do rodzaju wyrabianego ciasta   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 480x875x755 Objętość dzieży [l]: 50 Pojemność [kg]: 44 Wsad ciasta [kg]: 20 Moc [kW]: 2,2 Zasilanie [V] : 400     Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie