• Kategorie
  • Miesiarka do farszu i mięsa | 42 l | 1,47 kW | 400V | ME 30 M Banco Resto Quality

Symbol: ME 30 M Banco
13067.52
13067.52
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 1 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Profesjonalna elektryczna włoska miesiarka do farszu Pozwala na szybkie i sprawne mieszanie i wyrabianie mięsa, drobiu, ryb, różnego rodzaju farszów, także wielu innych składników Idealnie sprawdzi się w sklepach mięsnych, kuchniach, barach, restauracjach oraz małych zakładach przemysłu wędliniarskiego Urządzenie w znacznym stopniu skróci czas pracy i pozwoli na zwiększenie wydajności produkcyjnej Łatwo wyjmowany wał mieszający z 4 łopatkami wykonanymi ze stali nierdzewnej AISI 304 Silnik pracujący w kąpieli olejowej Miesiarka posiada system ochrony przekładni z podwójnym uszczelnieniem W modelach ME 30 M Banco, ME 50 M Banco, mieszalnik wyposażony jest w bieg wsteczny, który pozwala na lepsze zmieszanie produktu Pokrywa wyposażona w mikrowyłącznik bezpieczeństwa Urządzenie posiada osłonę zabezpieczającą dzieżę, umożliwiającą dodawanie dodatkowych składników podczas mieszania Otwór wylotowy znajduje się z przodu urządzenia Wydajny asynchroniczny silnik Bardzo prosta w obsłudze i czyszczeniu Solidna i trwała konstrukcja wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 304 Opcjonalnie możliwość zamówienia urządzenia (ME 30 M Banco) na nóżkach lub na nóżkach z kółkami - za dopłatą   Wyposażenie opcjonalne: Nóżki do ME 30-50 +131 mm - 920,00 zł netto Nóżki do ME 30-50 +435 mm - 1 710,00 zł netto   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 365x680x530 Wymiary dzieży [mm]: 300x400 Pojemność [l]: 42 Pojemność [kg]: 30 Moc [kW]: 1,47 Zasilanie [V]: 400 Waga [kg]: 49   Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie