• Kategorie
  • Krajalnica ręczna grawitacyjna do wędlin i serów | z wbudowaną wagą | nóż Ø 350mm | 0,38 kW GB5 Resto Quality

Symbol: GB5
19611.12
19611.12
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 6 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Krajalnica do wędlin i serów o kompaktowej budowie, znajdzie zastosowanie w supermarketach, hipermarketach, cateringu, sklepach, w punktach gastronomicznych Wbudowana waga pozwala na  optymalizację pracy, ogromną oszczędność czasu, krótszy czas oczekiwania klientów - bez potrzeby osobnego ważenia produktu Ergonomiczne i pochylone sanie pozwalają na precyzyjne krojenie ciężkich produktów Obudowa wykonana z anodowanego aluminium ułatwiająca czyszczenie sprzętu Wbudowana ostrzałka - gwarantuje niezawodną i długotrwałą pracę Ostra i precyzyjna tarcza zapewnia prawidłowe równomierne krojenie Napęd paskowy Maszyna na czterech gumowych nóżkach Łatwa regulacja grubości porcji  Wyjmowana taca podawcza - łatwa w demontażu i czyszczeniu Funkcjonalny uchwyt mechanizmu tnącego Cyfrowy wyświetlacz Certyfikat CE UWAGA: Aby krajalnica poradziła sobie bezproblemowo z różnymi typami serów - wymagany jest nóż z powłoką teflonową   Parametry techniczne: Wymiary [mm]: 777x611x650 Moc [kW]: 0,38 Zasilanie [V]: 230 Średnica ostrza [mm]: 350 Średnica krojonego produktu [mm]: max 250 Regulacja grubości krojenia [mm]: 0-24 Wymiary stołu podawczego [mm]: 210x320 Waga [kg]: 48   Akcesoria: TEFLON 350L - Nóż z powłoką teflonową do serów o średnicy 350 mm TEFLON 350VLC - Nóż z powłoką teflonową do serów i osłoną ostrza o średnicy 350 mm BEK - Zestaw narzędzi potrzebnych do bezpiecznego wyjmowania ostrzy MICRO - Mikroprzełącznik pokrywy noża - zabezpieczenie pozwalające na zatrzymanie pracy krajalnicy przy demontażu ALUM - Aluminiowe uchwyty INOX - Osłona ostrza ze stali nierdzewnej  Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie