• Kategorie
  • Kotleciarka elektryczna | prasa do mięs | automatyczna maszyna do rozbijania kotletów | 720 kotletów/h | 230 V | RQAK100 Resto Quality

Symbol: RQAK100
22140.00
22140.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 100 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Kotleciarka elektryczna Resto Quality znajduje idealne zastosowanie w zakładach gastronomicznych, sklepach mięsnych i garmażeryjnych, restauracjach i firmach cateringowych Urządzenie znacznie przyśpiesza pracę w gastronomii, poprzez automatyczny proces rozbijania kawałków mięsa Kotleciarka posiada bardzo dużą wydajność. W ciągu godziny umożliwia przygotowanie 720 kotletów, z możliwością regulowania ich grubości - od 0,5 cm do 3 cm Dzięki temu urządzeniu otrzymamy idealnie rozprasowane kawałki mięsa do przygotowania kotletów z drobiu, wieprzowiny lub wołowiny. Nada się również do przyrządzenia bitek, steków, filetów czy rolad Obudowa wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej Talerz oraz tacka wykonana z polietylenu (nie należy myć w zmywarce) Urządzenie jest bardzo proste w obsłudze Łatwa w utrzymaniu w czystości, poprzez możliwość szybkiego demontażu elementów kotleciarki Kotleciarka elektryczna wykonana jest z wysokiej jakości materiałów oraz podzespołów Możliwość regulacji czasu docisku talerza Posiada przycisk zatrzymujący pracę maszyny oraz osłonę górną i przednią, co gwarantują bezpieczną pracę osobie obsługującej maszynę Zabezpieczenie przed otwarciem górnej osłony. Gdy osłona będzie otwarta, maszyna nie włączy się Urządzenia posiada zabezpieczenia magnetyczne   Parametry techniczne: Wymiary [mm]: 450x700x560 Moc [kW]: 1,5 Zasilanie [V]: 230 Waga [kg]: 100 Wydajność [kotletów/h]: 720 Średnica talerza [mm]: 300       Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie