• Kategorie
  • Dzielarko-zaokrąglarka automatyczna Autobun 4-14 | 2 lata gwarancji Resto Quality

Symbol: Autobun 4-14
Informacje o bezpieczeństwie Posiada oznaczenie CE (zgodność z normami UE).;https://restoquality.pl/pl/p/file/90a806eee178319c5e3074fb40dfe462/Instrukcja-obslugi-Resto-Quality-Autobun.pdf
68545.44
68545.44
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 380 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Profesjonalna, automatyczna dzielarko-zaokrąglarka do porcjowania i formowania ciasta na bułki, pizzę, brioszki, itp. Znacznie przyśpiesza i usprawnia pracę w piekarni Prosta obsługa, dzięki elektronicznemu panelowi sterowania Możliwość zapisania 10 programów dla różnych gramatur ciasta - ustawiamy czas zaokrąglania i nacisk Wymienna głowica dzieląca z ostrzami ze stali nierdzewnej tnie gotowe ciasto na równe porcje Rozdzielone ciasto jest zaokrąglane za pomocą matrycy do zaokrąglania Regulowana wysokość komory Wyposażona w 3 matryce do zaokrąglania ciasta Przycisk bezpieczeństwa Możliwość wysunięcia noży tnących po podniesieniu głowicy, w celu wyczyszczenia Urządzenie wyposażone w kółka Możliwość dokupienia głowicy dzielącej do ciasta o innej gramaturze: 3-52 (gramatura ciasta 16-45 g, 52 porcje ciasta), 3-30 (gramatura ciasta 25-80 g, 30 porcji ciasta), 4-30 (gramatura ciasta 40-120 g, 30 porcji ciasta) - dopłata - 8 640,00 zł netto. Przy wyborze głowicy należy dobrać matrycę zaokrąglającą Możliwość dokupienia matrycy zaokrąglającej (odpowiednio do wybranej głowicy 3-52, 330, 4-30) - dopłata 560,00 zł netto   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 600x700x1750 Moc [kW]: 1,3 Ilość porcji: 14 Zakres wagi ciasta [g]: 130-400  Zasilanie [V]: 400 Waga [kg]: 380         Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
85681.8
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie