• Kategorie
  • Automatyczna prasa do burgerów C/E653 | 2100 szt./h Resto Quality

Symbol: C/E653
Informacje o bezpieczeństwie Posiada oznaczenie CE (zgodność z normami UE).;https://restoquality.pl/pl/p/file/c357be85f1b24e74b893f6fd0a65a2c0/Instrukcja-obslugi-Resto-Quality-CE653-CE652.pdf
26 240,00 zł netto
32 275,20 zł brutto
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Mało
Waga 53 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis urządzenia: Prasa do burgerów o kompaktowej budowie, znajdzie zastosowanie w burgerowniach, sklepach mięsnych, cateringu, punktach gastronomicznych typu fast food, czy w przetwórstwie żywności Prasa formuje burgery w powtarzalny sposób za pomocą cylindra wykonanego z Delrinu®. Umieszczamy mielone mięso w dzieży, a prasa miesza je i dozuje równe porcje do cylindra, po czym gotowy, uformowany burger trafia na taśmę odbiorczą Szeroki wybór cylindrów umożliwia produkowanie burgerów o różnych rozmiarach i wadze: kwadratowe, owalne, czy inne kształty na żądanie Można stosować różne składniki jak wołowina, kurczak, ryby, mieszanki mięsa z chlebem, jajkami, serem, soją, przyprawami Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej i anodowanego aluminium Łatwa regulacja grubości porcji - maksymalna grubość burgera to 23 mm Szybka i cicha praca maszyny Urządzenie wyposażone w magnetyczny mikrowyłącznik bezpieczeństwa i osłonę bezpieczeństwa Łopatki, cylinder formujący i lej podajnika można zdemontować w celu czyszczenia i konserwacji Pokrywa i obudowa z przezroczystego metakrylanu pozwala na kontrolowanie całego procesu produkcji burgerów Wyjmowana dzieża ze stali nierdzewnej Wyposażona w skrobak Taśma odbiorcza o długości 40 cm w standardzie Możliwość podłączenia urządzeń zewnętrznych, takich jak maszyna zaokrąglająca do klopsików, taśmy przenośnikowe (patrz akcesoria) Cylindry są wymienne, do osobnego zakupu Prasa daje możliwość produkcji klopsików na dużą skalę. W tym celu należy zamówić: cylinder z Delrinu® CYL-P, maszynę do formowania klopsików C/E MBF, przenośnik taśmowy NAS o długości 80 cm W standardzie: wał standardowy lub powiększony dobierany w zależności od wielkości produkowanych burgerów - wał standardowy (przy zamówieniu cylindrów do burgerów poniżej śr. 110 mm) - wał powiększony (przy zamówieniu cylindrów do burgerów równych lub powyżej śr. 110 mm) Możliwość zamówienia urządzenia z funkcją chłodzenia - za dopłatą Wersja z zasilaniem 230V - za dopłatą   Parametry urządzenia: Wymiary [mm]: 625x555x650 Pojemność [l]: 22 Wydajność [szt./h]: 2100 Moc [kW]: 0,75 Zasilanie [V]: 400 Maksymalna średnica burgera [mm]: 120 Maksymalna grubość burgera [mm]: 23 Waga netto [kg]: 53   Akcesoria: cylinder z Delrinu® CYL-HAMB - burger w kształcie cylindra, średnice do wyboru: Ø 90 mm, Ø 100 mm, Ø 110 mm, Ø 120 mm cylinder z Delrinu® CYL-MB - cylindryczne klopsiki 2 x Ø 36 mm cylinder z Delrinu® CYL-SHAPE - inne kształty dostosowane pod klienta, po uzgodnieniu z producentem dodatkowy wał SHAFT - wymagany, przy zamówieniu co najmniej dwóch cylindrów, w tym jeden jest mniejszy niż 110 mm, a drugi większy niż 110 mm pedał PED INTERLEAVER - podajnik do przeplatania burgerów papierem PAPER - papier do podajnika INCAR, dwa różne wymiary, dobrane zależnie od wielkości burgera  (1kg - około 1000 sztuk) CONVEYOR/HAMB - przenośnik o długości 80 cm (zamiast standardowego 40 cm) SCRAPER - automatyczny skrobak (wyposażony w system pneumatyczny, który wymaga kompresora powietrza min 4 bar) SPEED/HAMB - regulator prędkości (od 800 do 4000 cykli/h - do połączenia z przenośnikiem NAS i automatycznym skrobakiem) LID/HAMB-X - pokrywa dzieży ze stali nierdzewnej DOOR/HAMB-X - frontowe drzwiczki ze stali nierdzewnej WTR - urządzenie do rozpylania wody TABLE - podstawa ze stali nierdzewnej, z półką, 4 kółka z blokadą, wymiary: 660x600x740 mm TABLE/LARGE - podstawa ze stali nierdzewnej, z półką, 4 kółka z blokadą, wymiary: 860x600x850 mm, wymagana do pras wyposażonych w NAS i VVE             Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
40344
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.