• Kategorie
  • Cyrkulator zanurzeniowy | do gotowania Sous Vide | 2 kW | 230V | 174x203x377 | SOFTCOOKER WI-FOOD Resto Quality

Symbol: SOFTCOOKER WI-FOOD
4821.60
4821.60
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h jeżeli produkt jest dostępny na magazynie
Dostępność Potwierdź dostępność telefonicznie lub mailowo
Waga 1 kg

Zapraszamy do kontaktu tel. 501039015

Opis: Profesjonalny włoski cyrkulator do gotowania sous vide Pozwala na powolne gotowanie w niskich temperaturach zapakowanych próżniowo potraw Idealne urządzenie dla szefa kuchni, który chce wydobyć z potraw wszystko co najlepsze Obsługa cyrkulatora odbywa się za pomocą dużego i funkcjonalnego wyświetlacza dotykowego o średnicy 5 cali i stopniu ochrony IP 67 Boki wykonane zostały z tworzywa ABS, natomiast kosz z aluminium Precyzyjny system kontroli temperatury i czasu gotowania Dwa tryby manualny i automatyczny z 10 programowalnymi opcjami Urządzenie pozwala na kontrolę cyrkulatora i łączność Wi-Fi z darmową aplikacją mobilną z dostępem do niezliczonej ilości programów gotowania Przenośny i kompaktowy Wydajna cyrkulacja wody - Softcooker pozwala na utrzymanie stałej temperatury nawet w dużym pojemniku Zabezpieczenie silnika przed przegrzaniem Specjalny zacisk do mocowania na krawędziach garnków i pojemników Praktyczny uchwyt do przenoszenia urządzenia Prosta obsługa i solidna konstrukcja Możliwość zakupienia wersji NFC, która wyposażona jest w wbudowaną sondę do uzyskiwania wydajnych odczytów temperatur z wytrzymałych bezprzewodowych sond SWP (Softcooker Wireless Probes) Urządzenie jest łatwe w czyszczeniu i utrzymaniu czystości Wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają wszystkie normy HACCP   Parametry techniczne: Wymiary zewnętrzne [mm]: 174x203x377 Zakres temperatury [°C]: 24-99,9 Moc [kW]: 2 Zasilanie [V]: 230 Waga [kg]: 4,5  Warunkiem udzielenia gwarancji na urządzenia siłowe (400V) i urządzenia gazowe z oferty Resto Quality jest wypełniona i podpisana przez technika z uprawnieniami (E1,E3) lista kontrolna pierwszego uruchomienia urządzenia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie